(iOS) EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner мами бъг монети
Mar 12, 2022 5:47:34 GMT -4
Post by dregdercsinapdi on Mar 12, 2022 5:47:34 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг монети ▞▞▞
▞▞▞ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner 2022 version ▞▞▞
Тази игра е забавна за мен, въпреки че ми е трудно да играя, тъй като енергията не се запълва отново с течение на времето.Трябва да похарча спестените си пари във валута Gane, за да си купя храна, само за да се опитам да спечеля повече листенца, за да отключа нови клонове, бих искал да продължа да играя
Не знам как да премахна хранилището си, готов съм го направих преди няколко часа и продължавате да казвате премахване на хранилището, нямах възможност да играя тази нова игра, изтеглих я отново и все още не работи, моля, поправете играта ми ще се радвам да играя играта
Скучно е. И отнема цяла вечност, за да се зареди. Не си губете времето
страхотна игра
много готина игра супер е??
Най-лошата игра, която някога съм виждал толкова лоши много реклами през цялото време, много лошо, няма да повярвате, че ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СИ ТРЯБВА ДА ВИЕ РЕКЛАМА КАТО НА ВСЕКИ 3 МИНУТИ МНОГО ЛОША ИГРА
Прекрасна естетика. Забавни препятствия. Но като цяло досадна игра за игра. До голяма степен трябва да купувате неща, за да имате някакво прилично изживяване и тогава е трудно да видите препятствията на екрана, което означава да започнете от нулата, докато „жарава“, която купувате, не се изчерпи. Но освен това е достатъчно забавно за безплатна или почти безплатна игра.
не толкова добре. Хубаво, но не толкова добро
Абсолютно изтръгване. Всички покупки в приложението са загубени и не могат да бъдат възстановени. Дъщеря с разбито сърце
НАЙ-ЛОШАТА ИГРА ЕМБЕРИТЕ СА ТРУДНО ЗА ПОЛУЧАВАНЕ И ИМАТЕ 3 СЪРЦА ТОЧКА КУПЕТЕ ТАЗИ НАЙ-ЛОША ИГРА!!!!
Изтеглянето отнема цяла вечност. Чаках един ден на нощ!😣
Обичам тази игра, защото е толкова безсмислена и графиката е много по-забавна от Temple Run или Skate Run. Трябваше обаче да си взема нов телефон и се опитвам да възстановя покупките си и конете, които отключих, като играя играта за дълго време. Имах почти всички коне и екипировка, модернизирани до максимум, но пише, че не вижда никаква покупка или начин за възстановяване на тези коне.
V my hnb be
това не е толкова безумно
Невероятно 🤩 уау добре, но намалете цената на enber за коне или други мъдри невероятни 😍
Изберете това приложение, защото това е най-доброто, което имате, за да получите жарава и венчелистчетата, откъснати от вълшебното дърво на гората! Помогнете на легендарните коне да намерят венчелистчетата, преди да дойде друга буря! тази игра е наистина забавна и я препоръчвам
😈😈😈
Платена стена, която не може да се играе
Обичам тази игра и трябва да я изпробвате и може да ви хареса. Много е вълшебно и може да е конна.🐴🐎 ❤🧡💛💚💙💜💗👋
Най-лошата игра някога!!!
Обичам те до луната и снимките на къщата ти е нейна сестра и умира мога да я накарам да работи и умира
Страхотно е, ако обичате коне, ще харесате тази игра, отивате на куестове, за да спасите дървото на гората, препоръчвам ви да получите тази ASOME игра
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner आर्केड गेम ivxg
Не ми харесва как енергията никога не се регенерира, трябва да купуваш храна, за да спечелиш повече енергия, дори ако чакаш цял ден, все още е там, където си я оставил. Също така, когато ви свършат парите, за да купите храна, и нямате повече енергия да бягате и да печелите парите, това ви оставя единствената възможност да правите истински покупки? Също така не ми харесва колко бавно тича конят, когато е с малко енергия. Прави невъзможно скачането. Красиви сцени. Но също така закупуването на някой от конете с лекото изключение на първия безплатен струва много
Най-лошата игра някога, толкова скучна, толкова скъпа!!! Глупаво е
глупава игра
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Arked ncc
Конете не са толкова подробни и трябва да нахраните коня 24 ,7, което означава, че трябва да купите пари/жарава, също така конете в играта са РАЗХОД и не струват толкова пари. Създател на играта, моля, направете конете по-подробни и по-евтини, МОЛЯ.
Тази игра е толкова забавна. Ако нямате, изтеглете го
Отначало ми хареса, но после се оказа, че е бъг и трябваше да започнеш да плащаш пари за почти ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Но обикновено обичам игрите ти! Значи не знам каква е сделката? И кой под десет години има пари? Кой изобщо е, не те познавам? И ТРЯБВА ДА ВНИМАТЕ!!!!!!!!!!! Защото започнах да изплащам кредитната карта и загубих пари! Ако можете да го поправите, МНОГО ще се радвам да го инсталирам и да го изпробвам отново! Но дотогава трябва да го изтрия. 😞😞😞😞
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Spillehall ajk
100% бих препоръчал играта и сюжетът са невероятни, няма грешки, САМО ЗА ДА СЕ ПОЯСНА: ОБИЧАМ ИГРАТА!!!!!
Мама Pw Destiny
На chromebook лобито беше изостанало като HECK. В един момент трябваше да рестартирам, защото не мога да накарам жаравата, за да купя храна за моя гаурдиан. Много разочарован.
Бихте ли могли да направите кучешка версия на това? Или мечка? Орел?
Страхотно е, когато се изкачвате по високи хълмове, се движи на забавен каданс, което според мен е наистина страхотно докосване. Иска ми се също нещата да не струват толкова много жарава за закупуване. особено конете.Има и този странен бъг или нещо, при което гъбите стават горещо розови. И когато се преместите в нов биом, част от екрана става розов. Сигурен съм, че това е само малка грешка, но бих искал да бъде поправена. Въпреки че ми се е случвало само веднъж. Както и да е, обичам го, веднъж го играх 4 дни поред.🦄
Моят интернет е наличен, но играта не е налична, чаках
👍
Най-лошата игра някога. Дори не ми позволи да играя 😭😭😭.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ยุทธศาสตร์ mpo
Това приложение се нуждае от субтитри за деца, които са глухи или с увреден слух. За щастие играта е доста обяснима. Бих доживял, за да го играя повече, но мисля, че трябва да изчистя място на телефона си или може би да го актуализирам. На телефона ми е много бавен и прекъсва играта, която би била приятна. Определено си струва играта. Очаквам с нетърпение да опитам отново след изчистване на място.
Благодарим Ви, че решихте проблема с рекламите! Изглежда, че рекламите са премахнати от тази версия, така че играта вече е много приятна.
Тази игра е забавна и всичко, но когато приключите с цветята си, очаквате да получите нов кон, но не е нужно да го купувате 😭😭😭😭😭😡😡😡😡😡
ОБИЧАМ ТОЗИ GAMEEE, толкова е идеален за мен, че наистина харесвам първия кон и дори Лили, защото Лили има магнитна сила! И пурпурният има разрушаваща сила, така че го оценявам пет звезди!
невероятно обичам всяко нещо, но можете ли да го направите мултиплейър, защото ако не е скучно